Бившият кмет на Галиче Ценко Чоков се яви в съда с

...
Бившият кмет на Галиче Ценко Чоков се яви в съда с
Коментари Харесай

Ценко Чоков отиде в съда с патерици

Бившият кмет на Галиче Ценко Чоков се яви в съда с патерици.
 Снима ме защитата на Гешев, твърди Ценко Чоков  Ценко Чоков засечен в столичен ресторант, до момента в който е под домакински арест (снимка)
Прокуратурата изиска да му бъде наложена мярка " задържане под стража ", откакто преди два дни беше сниман да се храни в първокласен ресторант в столичния кв. „ Драгалевци ”, до момента в който е под домакински арест.

Чоков имал позволение от съда да излиза от вкъщи си за няколко дни, с цел да се лекува. 

" Имам право да се нахраня ", сподели на влизане в съда Чоков, представен от bTV

Той изясни, че след посещаване при зъболекар е влезнал за малко в ресторанта, с цел да си поръча храна, защото кръвната му захар била паднала, а в чашите на масата имало вода, а не алкохол.

Съпругата му Цветелина Нелова също е безапелационна, че здравословното му положение е неприятно - имал заболявания, които ще му останат за цялостен живот, само че все пак трябвало да се храни. 

" Човек и да е болен, би трябвало да се храни, не може да легне и да мре, би трябвало да се бори и да продължава да живее ”, разяснява Нелова.

Според прокуратурата обаче Чоков демонстративно е заобиколил закона и здравословното му положение разрешава той да остане в ареста. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР